luni, 19 octombrie 2015

Alianțele lu Plohiș

Duminică, 18 octombrie 2015, Liderul PLDM Vlad Filat urma să compară în față instanței pentru a primi decizia dacă este cercetat în stare de libertate sau încarcerat. Cert este că, odată eliberat Filat va divulga mai multe scheme ale liderilor politici de la noi, fapt pentru care plohiș nu putea să-i permită asta! A primit 30 de zile de arest, în timp ce toți cei 3 membri ai alianței Solnțevaia Plaha-Șor-Platon se plimbă în libertate.
Pentru a-și demonstra solidaritatea cu liderul de partid, mai mulți susținători PLDM au decis să se adune în mod organizat în fața Judecătoriei Buiucani.
ce au scandat? simplu: vrem dreptate pentru Filat și o justiție ne-selectivă!
video de la protstul de susținere

Însă, cinismul și marasmul mafiei nu are limite: pentru a manipula opinia publică au organizat aducerea tineretului agresiv cu placate scrise cu zeci de greșeli gramaticale. Calitatea cetățenilor respectivi se văd din câteva poze:







pe lângă această informație:

colegii din mai multe organizații teritoriale PLDM au identificat „partenerii din alianță” în persoanele unor membri sau rude PD(Băcioi, Criuleni, Ialoveni, Orhei, Vulcănești):
echipa PD de la Ialoveni: prima domnișoară are 17 ani familia Căpățână de la Ruseștii Noi, băiatul din spate de la Costești, fata cu mîinile împreunate: sora Anei Codreanu de la Ruseștii Noi- consilier PD...

acum ca să înțelegeți cum prin aburul alcoolului turnat peste drum sportivii pd au încercat să atace forțele de ordine și protestatarii pro-Filat de câteva ori:

mai grav era că 2 din cei 3 coordonatori ai gopnicilor care primeau indicații pe telefon, erau locatari ai corturilor lui Usatâi din fața Ministerului agriculturii cu care dau eu ochii zilnic de minim 2 ori!!!

iar ca cinismul să fie complet: alde Burlacu și alți blogheri încearcă să ponegrească protestul pașnic al liberal-democraților demonstrând gopnicii pd ca fiind cu Filat:
în timp ce el a fost observat în tabăra gopnicilor:



Un alt fapt pe care nu-l veți vedea la General media Group este huiduiala postului publika de către protestatarii pașnici: singura presă care a fost alungată de la eveniment și a arătat doar gopnici la tv: 
video aici: link


P.S. după toate circumstanțele plohiș își pregătește alianța și Guvernul PD PCRM PSRM cu Usatâii la un loc, asta desigur după ce va șantaja PLDM cu alte mii de dosare fabricate, includerea lu leancă în Guvern și cumpărarea de deputați! Apropo: Burebista ce zice?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu