vineri, 16 octombrie 2015

Oligarh la oligarh trage

Lumea are foarte multe întrebări referitor la show-ul politic regizat de brigada de KGB-iști a lu plaha, încălcările procedurale, faptul ca tot sistemul mafiot din justiție a lucrat de Hram(legal sărbătoare-zi liberă).
Se mai întreabă unii de ce Șor contribuie la execuția omului politic Vlad Filat?
Simplu, în urma acestor "denunțuri" false ilan obține nu doar libertatea în urma escrocheriilor de miliarde ci și un parteneriat între oligarhi!!! Plaha pe lângă radierul Platon are un nou partener de infracțiune- ilan offshor!
Acest lucru poate fi confirmat de angajații Publika TV! Colegii și prietenii mei din presă pot confirma un lucru clar:
pentru prima dată după vreo 2 ani toți cei de la publika sunt invitați la o megapetrecere a tuturor celor de la General Media Group în dată de 24! Fără nici un motiv, chipurile, fără zile de naștere, date de jubileu.
Însă marele anunț și vedeta nr 1 a petrecerii va ține doar de publika.
În data de 24 octombrie 2015 va fi anunțat oficial faptul că noul patron al Publika TV nu mai este Plahotniuc ci Ilan Șor!!!
Iar de pe 25 octombrie veți vedea o nouă politică editorială, pe lângă bătaia în PLDM se va elogia aeroportul și Orheiul!!!!


PS angajații publika nu vor mai primi bani din fraude cu metal feros, din asigurări sau raiderism, ci deja din miliardul de la BEM!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu