luni, 12 octombrie 2015

Protestele pro-ruse

Dacă la prima vedere, se crează impresia că Igor Dodon și Renato Usatâi protestează la unison sub conducerea unei mâini de fer din palatul Kremlinului, apar tot mai des semne că sunt pe unde diferite, păpușarii din spatele lor sunt de origini diferite ale structurii criminale internaționale Solnțevaia.
În curând, veți observa încetișor cum acțiunile socialiștilor sunt gândite, logice și de perspectivă(cu scenariu semnat la Kremlin de strategi KGB). Iar bombele lui Usatâi sunt doar în favoarea unui păpușar local, îndreptate împotriva tuturor forțelor care ar putea să-l detroneze din funcția de mahăr al Republicii Moldova. Artificiile astea ale tânărului primar sunt gândite la un business centru global unde se reunesc câțiva foști generali ale KGB-ului local dați afară din funcții de prin 2009 încoace.
Iar faptul că ambele proteste sunt conduse de ramuri diferite ale grupării Solnțevaia, înseamnă că mafia a decis să înăbușe orice mișcare socială de reformare și clădirea imaginii că absolut toți cei care ajung la guvernare sunt de o culoare ca ai lor, păpușari. 

Se apropie momentul când vom fi nevoiți, noi ca cetățeni să alegem: recurgem la violențe cum vrea Moscova sau punem umărul la creșterea economică reală și aducerea miliardului în bugetul statului de la cei care l-au luat???
PS mafiotul fecal de la Bălți se arată tot mai prieten cu mafiotul de la Nisporeni...

Un comentariu:

  1. Mai intai cu sprijinul europenilor REFORMAM JUSTITIA. 2.Schimbam legislatia cu pragul electoral, altfel inca mult timp in MD vor ajunge partidele mafiote, sau pro-ruse. 3.Cerem depolitizarea CEC-ului, CNA-ului si Procuratura Generala. 4.Televiziunea Moldova1 sa fie cu adevarat o televiziune publica, unde toti concurentii electorali sa poata sa-si spuna programul lor de guvernare. 5Ii bagam la puscarie pe Plahotniuc, Filat, Ghimpu si restul care se fac vinoveti de furturile din caznaua statului. 6.Dupa, sa fim atenti sa nu alegem o alta Mafie si... atunci, Alexandru Tonu, ridicam economia si nivelul de viata a oamenilor.

    RăspundețiȘtergere