vineri, 6 noiembrie 2015

Cât costă acum un deputat?

Pentru alegerea a 101 deputați, din bugetul de stat în 2014 au fost alocați 52 milioane de lei Comisiei Electorale Centrale pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor parlamentare! Cu alte cuvinte, din impozitele noastre au fost cheltuiți 515 mii lei pentru alegerea fiecărui deputat!


În ce țară trăim noi, dacă la vederea titlului postării, în legătură cu declarațiile unui lider de paravan al unui partid mafiot declară deschis că vor cumpăra deputați, 80% dintre cititori au crezut că voi scrie despre câți bani este disponibil un oligarh să plătească unui deputat, alături de minim 3 dosare cusute, pentru a părăsi formațiunea care l-a propulsat în funcția respectivă???

Maia Sandu a răspuns la această întrebare: Moldova este un stat capturat!!! Un păpușar a construit un sistem care să subjuge autoritățile propriilor interese și care folosește drept paravan pentru a distrage atenția de la această diferite tertipuri, cum ar fi aplicarea justiției selective asupra celui mai pro-european partid, demiterea Guvernelor pro-europene cu votul pro-rușilor și distrugerea noțiunilor de principii și valori europene.
„În ape tulburi, se prinde pește mai ușor” (se fură ca în codru)

Cât costă un deputat pentru o formațiune politică? în 2014 a costat fiecare 17 000 de voturi!!! iată ce aș propune eu în cazul parlamentarilor care părăsesc formațiunea care i-a adus acolo: să se adune 17000 de votanți ai partidului respectiv la fiecare acasă și să ceară mandatul partidului înapoi!!! Cum s-ar simți unii pe la Orhei, pe la Cimișlia? 
Și nu vorbesc despre oamenii care au venit în Parlament pentru a formula și a vota legi bune și sigure, care să îmbunătățească condițiile de trai a cetățenilor, fără a avea cel mai mic interes personal.. pentru că sunt în fiecare fracțiune astfel de persoane. Eu am scris despre cei care au ajuns în politică pentru profit, pentru binele propriului business, pentru favoruri personale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu