joi, 5 noiembrie 2015

Costul alianței pd psrm pcrm de demitere a Guvernului Streleț

Miercuri, 4 noiembrie 2015, Partidul Liberal Democrat din Moldova, prin votul unanim al membrilor și invitaților Consiliului Politic Național, a decis: „Având în vedere faptul că PD nu este apreciat de PLDM drept un partid proeuropean, că acest partid a acaparat instituțiile statului, că a acceptat doar de dragul formalităților anumite reforme în programele de guvernare, dar permanent s-a opus implementării reale a acestor reforme, PLDM nu va participa la careva negocieri cu PD și aliații săi pentru formarea viitoarei majorități parlamentare.”

Asta va însemna cheltuieli suplimentare pentru oligarhul plahotniuc pentru închegarea unei majorități(chiar și neoficiale) pentru votarea unui Guvern subordonat lui, poate minoritar dacă va trebui(dacă Ghimpu nu se îndoaie), cel mult până la alegerea Președintelui RM în 2016. Va mai deschide câte sute de dosare, va șantaja cu video-uri suspecte, va trebui să scoată milioane de euro pentru cumpărarea unor voturi în Parlament.

Vânătoarea de PLDM-ști va continua și la nivel local. Dacă în perioada 15 - 29 octombrie 2015, pe lângă amenințarea cu dosare penale primarii erau ademeniți cu sume între 3 și 5 mii de euro, atunci după demiterea guvernului pro-european de către alianța PD  - PSRM, numărul de dosare pe cap de primar au crescut, iar sumele pentru cumpărare au ajuns la 7 - 10 mii de euro și vor crește.


În general, pe țară, demisia Guvernului Streleț ne va costa scump, degrabă veți avea rapoarte de la Ministrul în exercițiu al finanțelor... Iar creșterea inevitabilă a tarifelor la energie(unde 50% merg în buzunarul lui plaha și a acoliților săi) ne va duce acolo unde vrea păpușarul, la nivel cel mai de jos al sărăciei, pentru ca el să poată mai ușor manipula cu cel 7 televiziuni, 5 posturi radio, 20 de sit-uri de știri și peste 200 de comentatori politici plătiți.

PS odată ce a deschis cutia pandorei, să caute soluții, păpușarul oligarh!

Opoziție față de Mafie!!!
Alături de cetățeni în lupta pentru un viitor european!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu