luni, 2 noiembrie 2015

Suntem prea mici...

Republica Moldova este un stat tânăr și mult prea mic pentru lupta geopolitică care se duce la moment în zonă cât și pe tot frontul de Est!
Chiar credeți, că aflându-ne în zona tampon între 2 cele mai mari forțe militare și de inteligență (spionaj) pe teritoriul nostru nu activează serviciile secrete ale acestor blocuri???

Urmăriți de la Nord spre Sud:  Scandinavia și Țările Baltice - rușii încalcă periodic spațiul aerian al statelor vecine, Belarus- bază militară rusă, Ucraina- Crimeea și Donbass, Republica Moldova, Transnistria și UTAG, Marea neagră, Caucaz- Cecenia, Osetia, Abhazia și Karabah, Turcia- rușii încalcă spațiul aerian, Iraq, Sirian. Cam acesta este frontul!

Astfel că pe teritoriul RM nu se vinde doar uraniu și cesiu, ci se dau cele mai ascunse lupte între serviciile secrete. Iar securitatea asta a noastră SIS, nu va avea niciodată capacitatea instituțională și financiară să concureze cu toate acestea.

Referitor la lupta politică și scurgerea de informații, pentru a înțelege planul rușilor pentru RM trebuie să analizăm temporal: mai întâi se preiau acțiunile celor mai importante bănci, tot prin raiderism și câteodată cumpărat legal, apoi se expulzează Ilan Șor(a primit interdicția de intra pe teritoriul Federației Ruse), a fost infiltrat, urmărit, înregistrat. După care se implantează alt rus- Renato, tot folosit în scopuri meschine.

Toată operațiunea, bazată pe experiența Ucrainei și a Maidanului, are un singur țel final: deraierea cursului european al Republicii Moldova și ilustrarea pro-europenilor ca profitori și surse de instabilitate în fața cetățenilor! Iar acest lucru, prin racolarea stăpânului a 7 televiziuni și a toată caracatița mafiotă din stat a devenit nu doar că posibil. ci și foarte ușor fezabil! 

Revenind la păpușarul nostru. În paranoia care îi controlează orice mișcare și gând, el a înregistrat și a urmărit practic fiecare partener sau adversar al său. Are mii dosare și milioane de Gigabytes de material informativ stocate. Iată că a înțeles el că după pornirea războiului împotriva lui Filat, cel mai probabil poliția nu va fi în stare să îl apere de furia mulții, iar clădirea Global Business Center nu mai este o fortăreață atât de impenetrabilă. Cei care locuiesc în zonă spun că subsolul are mai multe niveluri, iar în clădire periodic intră programiști și tehnicieni informaticieni. CU alte cuvinte kos se aflau serverele pe care se aflau toate înregistrările și materialele compromițătoare din urmăririle telefoanelor a practic juma din populația RM. Soluția?
Camionul evacuează serverele de la GBC

Astfel duminică, 1 noiembrie 2015, în 2 camioane de mare tonaj au fost încărcate cutii de înălțimea unui om și duse într-o direcție necunoscută. Adio Servere!
Cu alte cuvinte, în cazul în care mulțimea furioasă va ataca cândva clădirea, nu vor găsi decât birouri luxoase și hârtii albe curate pe toate mesele de lucru! Însă mega-baza de date a păpușarului este deja depozitată în siguranță în alt bârlog!

PS noi mai avem ofițeri nevânduți în sistemul de securitate? sau se tem de materialele compromițătoare deținute de păpușar?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu