marți, 1 decembrie 2015

Nici un fel de negocieri!

În calitate de participant la ședințele Consiliului Național Politic al PLDM atât din 4, cât și din 30 noiembrie, mă simt nevoit să fac anumite precizări. Înainte de orice chestie, de fiecare dată au fost mai mulți colegi care au atenționat că, indiferent de deciziile noastre, mașina propagandistică a mafiei va trâmbița peste tot că PLDM a capitulat și merg în genunchi la pd să ceară funcții...(după cum și a apărut deja!) Însă argumentele principale ale celor care consideră că trebuie să mergem la discuții înainte de negocieri sunt legate de faptul că statul se află într-un haos și o criză profundă create de pd prin demisa Guvernului pro-european în alianță cu pro-rușii socialiști, iar cetățenii cer de la PLDM soluții.

Precizări:

1. PLDM nu a decis dacă merge sau nu la negocieri! 
2. PLDM a chemat partidele pro-europene pentru a discuta căi de realizare a câtorva pre-condiții, care vor determina PLDM să participe pe viitor sau nu la eventuale negocieri!
3. Doar după realizarea pre-condițiilor de către PD și sponsorul lor, PLDM își rezervă dreptul de a decide dacă participă sau nu la negocieri pentru crearea unei majorități!
4. În cazul în care cel puțin una dintre pre-condiții nu este realizată- automat PLDM nu va organiza/participa la negocieri!
5. Deciziile nu au fost unanime(în mod foarte democratic s-a decis prin vot, deși voci și propuneri au fost multe!) 

PS nu vă lăsați manipulați de presa mafiei(apropo cu aceste ocazii am mai identificat 5 publicații online aservite păpușarului!!!) După cum spunea și Goebbels(un alt tiran, dar asemănător cu cel care îl avem acum în Moldova): „Dați-mi canale mass-media și vă controlez tot poporul!”


PPS PLDM rămâne ferm pe poziții și se solidarizează cu opinia publică: or depolitizați presa și justiția, demisia lui candu și discuții/negocieri publice cu toată presa, or PLDM merge în opoziție!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu