vineri, 19 februarie 2016

Cupa Primăriei Bardar la volei bărbați

Tradițional, în satul Bardar sunt câteva competiții anuale: deschiderea sezonului sportiv(primăvara pe stadion), care coincide cu Hramul Localității, închiderea sezonului, Memorialul Gheorghe Braga la minifotbal(aproape de 1 decembrie), campionatul satului la minifotbal(aproape de Paște) și desigur Cupa Primăriei la volei la Bărbați tradițional în apropiere de 23 februarie(deja peste 30 de ediții) și Fete(aproape de 8 martie).

În 2016, cupa la volei se va desfășura în data de 21 februarie începând cu ora 09:00, în sala de sport a Liceului teoretic Aurel David din Bardar. S-au înscris în cursă 8 echipe. 5 echipe pentru grupa valorică A(cei mai tinerei) și 3 echipe în grupa valorică B(cei mai experimentați).

Grupa A
1. Aviatehnologia
2. Liceul Teoretic
3. Tinerețea
4. CeconiLuchița
5. OAO Stroimir

Grupa B
1. Bahna
2. Hârtoape
3. Vânătorii

Ambele grupe vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, iar învingători vor deveni cei care vor acumula cele mai multe puncte.
Graficul meciurilor prezentat de organizatori

În cifre, acest campionat va strânge minim 50 de amatori ai voleiului din sat, și nu doar amatori(Bardar fiind campioni și vice-campioni ai raionului pentru mai multe sezoane la rând)! La care se mai adaugă 20-30 de spectatori, care la fel sunt infectați de acest „virus” sportiv!

PS vă invităm la sărbătoarea noastră sportivă tradițională!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu