marți, 22 martie 2016

Migrarea masivă musulmană vs terorism

     De la primele valuri de imigranți, dădeam o statistică simplă: dacă la 1 milion de imigranți refugiați, oameni chinuiți de război și foame, se strecoară 0,002% teroriști asta înseamnă 20 teroriști jihadiști!!!!(ultimile atacuri au fost realizate în 5-7 oameni)

O parte din statele UE aveau demult această concluzie și lucrau la anihilarea pericolelor teroriste. Alții s-au bazat pe experiențele lor de state cu climat social blând și încadrarea elementelor de destabilizare prin programe școlare, etc.

Referitor la cine ar sta în spatele atacurilor teroriste și cine are de câștigat... sunt multe întrebări
de exemplu: 
- de ce în Germania nu a avut loc nici un atentat, dar niște rețineri de fațadă(cam ca teroriștii noștri din Nordul republicii care aveau ca obiectiv acapararea statul prin Teatrul de Operă)???
- care va fi reacția societății față de musulmani(care nu înseamnă că sunt deodată teroriști!!!!)?
- cum va fi privită migrația refugiaților și politicile UE după aceste atacuri? care la sigur nu sunt ultimile din UE!
- dacă nivelul de securitate al statelor NATO este practic cel mai înalt din lume, de unde i-au teroriștii explozibil și arme?
atenție- în timp ce în Irak, Afganistan și alte puncte fierbinți, militarii pacificatori sunt explodați cu bombe artizanale(combinații chimice de combustibil, fertilizanți, alte substanțe chimice explozive), în inima Europei civilii sunt executați cu cele mai moderne substanțe chimice explozibile, la care au acces doar forțele militare și de securitate, deseori nedetectabile la controalele obișnuite 


PS nu tot ce zboară se mănâncă! Atenție maximă la imaginea de ansamblu și nu vă lăsați manipulați de valul de informații organizat în interesul cuiva(jihadiști, europeni, corporații, ortodocși, ș.a.)!

PPS Sincere condoleanțe familiilor victimelor nevinovate, prinse într-un război de tip nou!

Un comentariu:

  1. Teatrul de Opera....auzisem eu ceva de demult...
    Urgent sa ne cumparam niste militari.. care au si acces.........
    Bun articol....

    RăspundețiȘtergere