miercuri, 16 decembrie 2015

Manevre de deviere a atenției

Alegătorii și țara în general se află într-o așteptare continuă și într-un haos total creat de alianța PD+filiala lor PCRM+ Socialiștii pro-ruși atunci când au demis Guvernul pentru neîncredere în propriii miniștri!
Șantajul lor față de PLDM cu dezmembrarea fracțiunii a eșuat: au identificat doar 4 candidaturi care ar fi posibil să plece dar au nevoie de încă vreo 8.... iei de unde nu-s?
Astfel merg la alt șantaj cu obiectiv final Prim-ministru PD.

Mai țineți minte o minicampanie declanșată de bloggeri pentru pregătirea terenului(cu insinuarea că Plaha premier este cea mai bună soluție actuală)? Era vorba despre un scenariu pregătit demult pe str. Cantemir, cum spune și dl Deliu pe facebook!

Plahotniuc nu ține morțiș să devină premier!

Este vorba la moment doar de manevre de deviere a atenției prin șantajarea cu răul cel mai mare(ei au analizat foarte atent ultimele sondaje- el este personajul cel mai urât din țară). 
Abia după ce toată țara va fi speriată, se va îngrețoșa de această propunere falsă, comandoul de kgb-iști de la GBC va înainta candidatura lor cea reală. 
Eu aș înclina să cred că este vorba despre Candu sau Leancă, ministrul justiției tot are șanse. Deși finul Candu are cele mai mari șanse, în perspectiva unei rocade forțate Candu Premier- Liliana Palihovici Președinte de Parlament, mai ales că în momentul când PLDM a decis să înainteze pre-condițiile mafia a decis ca Lupu să fie rău cu PLDM, iar Candu să fie conciliant cu toți și diplomat!. 
Și desigur printre condițiile de învestire a Guvernului trecerea CNA în subordinea Guvernului, PG foarte independent de țară și lipit de GBC, și Min Externe la tranfugi.

PS Obiectivul de moment al mafiei este un Prim-ministru al lor(indiferent de nume) și Președinte al lor cu nume concret

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu