miercuri, 11 noiembrie 2015

Postacii mafiei

    În lupta politică din ultimul timp, sunt aplicate adesea practici preluate de la statele cu istorie mai îndelungată și adaptată la realitățile noastre basarabene. De exemplu, liberalii merg pe mâna înaintării tinerilor la funcții publice(primarul capitalei, ministrul Munteanu, candidații la alegerile locale trecute), liberal-democrații formulează mesajele în stil conservator britanic.
    Iar mafia pd-istă se inspiră de la Est: mașina propagandistică kremlinistă are câteva sute de postaci și comentărași pentru media online(pe lângă sutele de bloggeri și televiziuni). Astfel Mafia a decis să-și facă propria turmă de postaci(indivizi fără un loc stabil de muncă care fac bani din statul pe internet și comentatul pentru pd și împotriva tuturor, cu excepția slujilor mafiei).
Locația? Protestatarii din PMAN spun că ar fi la etajul 2 al Poștei... unii colegi îmi zic că stau în birourile de la etajul 4 al GBC, eu nu pot confirma
Salariul? de la 2000 la 4000 de lei pe lună! (cam slabuț- bloggerii primesc de la 50 la 100 de euro pe articol!!!)
Sunt repartizați pe site-uri(de exemplu: unimedia, înprofunzime și agora, altu pe publika, noi.md, canal3, ș.a.m.d.) iar la sfârșitul săptămânii dau rapoarte în scris ce și unde au comentat, plasat, distribuit.
   Astfel, după execuția mediatică a liderului PLDM, activitatea acestora s-a accentuat vizibil. Timp de 2 săptămâni am blocat pe facebook mai mult de 20 de astfel de cetățeni: 

soluția lor - profile false
    La o simplă analiză a conținutului celor care comentează sau share-uiesc postări aiurite și cu obiectiv clar de a denigra echipa PLDM am depistat nu mai puțin de 14 profile false:
Ion Filipescu, Mihail Chetrosu, Hariton Gudumac, Ion V. Popescu, Trândală Mîzgîlitu, Edurad Frunza, Dorian Bordian, Alina Eremei, Maxim Pavilescu, Aliona Anoilă, Alexandru Moraru...
     Dacă găsiți 3 minute libere puteți verifica și în lista voastră de urmăritori asemenea personaje:


Îi veți recunoaște după aceleași poze de fundal, aceleași link-uri postate, primite dimineața de la Global Business Centru, aceleași argumente în dezbaterile la teme legate de PLDM, negocieri și miliardul lui Șor.
     Curios este faptul că pe mulți cei din spatele profilele false ale postacilor de pe facebook i-am recunoscut după exprimare(unii sărmani chiar și-au păstrat prenumele și la cel fals :D )și preferințe, însă profilele reale sunt mai cuminți, mai delicate!
      V-aș sugera să-i blocați dracului, pierdeți timpul cu ei! Ei sunt la muncă- primesc tezele de la mafie și trebuie să le rotească pe toate canalele posibile!

PS cum se face că absolut toți sunt prieteni pe facebook cu: Corneliu Gandrabur, Veaceslav Burlac, Aliona Mira, Ion Harghel, Dumitru Munteanu și alți membri activi ai partidului de bază al păpușarului?

PPS pe odnoklasnik e tot așa?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu